Mens vi venter på...

Ok, ikke Godot, men jeg venter på å bli frisk. Jeg vil tilbake på trening! Tre dager uten trening førte til at angsten min kom tilbake, og selv om jeg vet at det "bare" er angst og at den forsvinner når jeg kan trene igjen, er det ubehagelig å våkne klokka 5 om morgenen av å være livredd. I tillegg er søvnen enda dårligere enn vanlig, og jeg har problemer med å sovne tidlig nok. Fordelen med det siste er at jeg får lest mer i The Book Thief. Kommer til å lese den ut i dag. Heldigvis har jeg ny bok som venter. Noen bøker og karakterer blir man så glad i at man aldri vil bli ferdig med å lese. Uansett, The Graveyard Book av Neil Gaiman ligger i hylla her. Jeg har så vidt startet på den, og gleder meg til å fortsette.

thegraveyardbookhardcover1218248432


Én kommentar

Henriette Gruuuuer!

01.okt.2009 kl.08:46

Hei <3
Hvis du vil at jeg skal anmelde din blogg så må du skrive bloggadressen din i kommentarfeltet på mitt innlegg som heter " skal jeg anmelde din blogg?".
Jeg har nå tenkt til å anmelde blogger hver Lørdag fremover, så hvis du fortsette med å skrive bloggadressen din hver lørdag så blir u helt sikkert anmeldt en gang du også!
Håper du melder deg på! M.V.H. Henriette / www.coxi.blogg.no

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

35, Oslo

Aktiv dame med barn og hund. Har fibromyalgi, men holder sykdommen i sjakk med kosthold og trening. Skal omskoleres til personlig trener neste år.

Kategorier

Arkiv

hits