Xycling og Birken

I går var jeg på Xycling (55 minutter) med Lena. Jeg var på samme time forrige uke, og var mentalt forberedt på en hard og god time. Lena var like blid og sprudlende og streng som forrige fredag, og jeg presset meg hardt. Det var veldig deilig å kjenne at jeg kunne strekke grensene mine og ta i skikkelig. Forrige uke var jeg jo ikke helt restituert etter forkjølelsen, så jeg merket godt at jeg hadde bedre utbytte av timen denne gangen. Vi syklet samme program som sist, men neste uke blir det nytt program visstnok. Det fine med Lena som instruktør er at hun hele tiden gir korte beskjeder om hva vi skal gjøre og hvor vi skal ligge pulsmessig, så jeg trenger ikke følge med på skjermen eller tenke på noen ting. Jeg holder bare blikket festet et sted foran meg, og tråkker og puster uten å tenke over det. Plutselig har 55 minutter gått, og jeg er gjennomvåt av svette og skjelven i beina.

exhausted

Jeg tok meg god tid til å gjennomføre stretchingprogrammet mitt, og er ikke støl i det hele tatt i dag. Etterpå er det Xycling Intervall som står på agendaen. Jeg lurer på om Stig har nytt program i dag. De fleste instruktørene i de forskjellige timene har i hvert fall hatt det denne uka.

På torsdag meldte jeg meg på Fredagsbirken, og har 313 dager på å forberede meg. Nå har jeg selvsagt startet forberedelsene ved å legge et godt treningsgrunnlag, men utover nyåret/våren blir det mer målrettet trening på sykkel, og mer trening ute. I tillegg har Elixia Birkentimer når det nærmer seg. Det blir spennende å se hvordan det er å gjennomføre et løp. Jeg har aldri gjort det før. Det er i hvert fall artig å ha et spesifikt (konkurranse-)mål å jobbe mot. Planen er bare å gjennomføre det første året, og så satse på noen gode tider årene etter.

Én kommentar

Signe67

17.okt.2009 kl.12:25

Så flink du er! :-)

Det er spennende og veldig motiverende å ha et mål å jobbe mot! :-)

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

35, Oslo

Aktiv dame med barn og hund. Har fibromyalgi, men holder sykdommen i sjakk med kosthold og trening. Skal omskoleres til personlig trener neste år.

Kategorier

Arkiv

hits