Treningsfri og byråkrati

I dag skal jeg byråkratisere litt etter at jeg har gått tur med hunden, og så skal jeg på biblioteket før jeg må i et møte. Det blir mange samtaler med og oppmøter på Nav når man stadig får motstridende beskjeder om hva man skal gjøre og hvilke papirer de trenger (for ikke å snakke om papirene de roter bort og jeg derfor må levere på nytt). Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til å komme meg ut av Nav"systemet". Jeg gleder meg også til jeg er ferdig med de obligatoriske greiene for dagen, og kan lage middag og slappe av. Jeg har treningsfri i dag, siden det er så mye annet på agendaen.

mar02bureaucracycoverI kveld skal vi på teater for å se Pinocchio. Det blir spennende! Både sønnen min og jeg liker å gå på teater, men det er ikke så ofte vi gjør det egentlig. Det blir helst til at vi går på kino. I forfjor var vi på Reisen til Julestjernen, og i fjor på Putti Plutti Pott. Begge forestillingene var koselig førjulsteater, og vi kommer kanskje til å gå på sistnevnte i år også. Reisen til Julestjernen er ikke satt opp i år, etter det jeg kan se. Jeg kunne virkelig tenke meg å se Fanny og Alexander også.

Vel, jeg får stikke. Ønsk meg lykke til med å få klare svar fra Nav!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

35, Oslo

Aktiv dame med barn og hund. Har fibromyalgi, men holder sykdommen i sjakk med kosthold og trening. Skal omskoleres til personlig trener neste år.

Kategorier

Arkiv

hits