Gjennomført trening uke 43 og plan for uke 44

Det ble noen forandringer i forhold til planen forrige uke på grunn av uforutsette hendelser, blant annet at jeg plutselig ble tilbudt og startet i jobb. Jeg syns det er greit å ha en plan å gå ut i fra, så jeg setter opp for kommende uke. Først en kikk på hvordan denne uken ble:

Uke 43
Mandag - Fri
Tirsdag - Fri
Onsdag - Styrke & Core Basic
Torsdag - Egentrening
Fredag - Power
Lørdag - Fri
Søndag - Egentrening

Det er ikke optimalt med tre dager i fri, men denne uken var det nødvendig. To dager egentrening er for så vidt greit, når jeg, som denne uka, mangler motivasjon og fokus og ikke får med kroppen og hodet i timene. Da er det greit å bare gå gjennom programmet sitt i eget tempo. Det er noen timer jeg har lyst til å legge inn som faste timer, blant annet Styrke & Core med Ellen på mandager, så jeg prøver å då det til å stemme med styrke- og kondistreningsplanene mine heretter.

Uke 44
Mandag - Xycling (dagtid) + Styrke & Core (ettermiddag)
Tirsdag - Fri
Onsdag - Easy Xycling + Styrke & Core Basic
Torsdag - Pilates (ettermiddag)
Fredag - Fri
Lørdag - Xycling Intervall
Søndag - Egentrening

Dette utgjør altså fire dager kondis og tre dager styrke. Styrke & Core-timene har også elementer av kondis. Just Dance-timene også egentlig, men jeg føler ikke at de er så effektive at jeg vil telle dem med. Jeg syns dette ser ut som et greit utgangspunkt for en fast ukeplan, men kommer nok til å variere litt for motivasjonens skyld. To økter i morgen ser kanskje mye ut, men jeg tror ikke det skal være noe problem. Det er uansett viktig for meg å få med begge timene, og for å få tid til to dager fri (og det må jeg ha både pga restitusjon og ting som skjer de dagene) må jeg nesten gjøre det på denne måten. Kjenner heldigvis at jeg er mer motivert igjen nå, og at jeg ser fram til nye treningsuke!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

35, Oslo

Aktiv dame med barn og hund. Har fibromyalgi, men holder sykdommen i sjakk med kosthold og trening. Skal omskoleres til personlig trener neste år.

Kategorier

Arkiv

hits