Pilates

Torsdag trente jeg pilates med Ida som instruktør. Jeg har gått på pilatestimene hennes tidligere, og syns hun er en veldig flink og behagelig instruktør. Selv om jeg nå er mer helhetlig trent enn noensinne, merket jeg veldig godt at det er lenge siden forrige pilatestime. Jeg er smidigere enn jeg var i starten, men de musklene som blir aktivert i løpet av en sånn time er helt klart ikke de samme musklene som jeg trener til vanlig. Føltes nesten som om jeg ikke har trent i det hele tatt! Bevegelsene er rolige, men øvelsene er tunge, og man kjenner godt at man har trent etterpå.

Jeg har bestemt meg for å legge inn pilates fast som torsdagstrening, selv om Ida bare har timen annenhver uke. Den andre instruktøren er utrolig flink, men jeg føler meg helt talentløs i timene hennes. Det er jo bare en treningssak, men manglende mestringsfølelse fører til manglende motivasjon. Sånn er det vel for de fleste. Jeg merker framgang siden de første pilatestimene da, men det har gått så lang tid i mellom at jeg ikke får fullt utbytte av timene. Nå skal jeg prøve å få til 1-2 pilatestimer i uka en stund, og se hvordan det går etter hvert. (Hvordan jeg skal få tid til alle timene jeg vil ha med er et annet, og ubesvart, spørsmål.)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

35, Oslo

Aktiv dame med barn og hund. Har fibromyalgi, men holder sykdommen i sjakk med kosthold og trening. Skal omskoleres til personlig trener neste år.

Kategorier

Arkiv

hits