Men faen da!

I dag våknet jeg av helt jævlige smerter på høyre side av korsryggen, og tenkte først at jeg har ligget feil. Men etter at jeg hadde vært på do gikk smertene gradvis over, helt til det nærmet seg dobesøk igjen. Dette er symptomer på nyrebekkenbetennelse, og i tillegg har jeg fått feber utover dagen. Jeg var hos legen i stad, med urinprøve, men legen sjekket bare for UVI. Ingen utslag på det. Jeg ba henne sjekke feberen også, men hun sa bare: "Ta disse pillene og kom tilbake i morgen." Grrr! I følge Norsk Helseinformatikk skal legen både ta blodprøve og sjekke urinprøve. Utslag på UVI er ikke nødvendigvis et symptom på nyrebekkenbetennelse. Jeg må dra tilbake i morgen da, og kreve at hun tar blodprøve, og informere om at jeg HAR feber.

Dette betyr at treningsplanen min blir skutt ned allerede i startfasen, og jeg er så oppgitt at jeg kunne grine. Både fordi legen min ikke tar meg seriøst, og fordi jeg VIL trene, og fordi jeg vet at fibrosmertene kommer til å bli verre. Det er jo bare å flytte planen 1-2 uker, rent trenings- og målsettingsmessig, men jeg var så klar for å komme i gang igjen nå. Faen!

Sannsynligvis kan jeg vel trene lavintensitet, for eksempel yoga eller langturer på sykkel og stretching etterpå, bare feberen blir borte. Skal høre med legen når jeg er der i morgen.

2 kommentarer

Signe67

29.des.2009 kl.21:21

Uff så leit. Merkelig at legen ikke tar det mer alvorlig synes jeg.

Riktig god bedring!

kaffedamen

30.des.2009 kl.08:16

Signe67: Takk for det! Nå har feberen gått ned, så jeg er litt i tvil om hva det kan være egentlig. Får se om legen finner noe senere i dag.

Hyggelig å se at du er tilbake. :)

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

35, Oslo

Aktiv dame med barn og hund. Har fibromyalgi, men holder sykdommen i sjakk med kosthold og trening. Skal omskoleres til personlig trener neste år.

Kategorier

Arkiv

hits