Trening 30.12.09

Siden jeg var feberfri og i fin form da jeg våknet i dag mente legen at jeg ikke trengte å komme tilbake. Jeg brukte dagen på å skrive og trene i stedet.

Sykkel
Intervallprogram - 30 minutter, 13, 8 km, topp-puls 155

En rolig og grei økt. Jeg kunne lett ha syklet 2 mil i dag, men hadde ikke tid til å holde på lenger. Det føltes i hvert fall veldig godt å være lett i beina, og ha uendelig (kjentes det ut som) med krefter.

Styrke
Skrå situps - 20 x 2
Nedre magemuskler m/ball - 10 x 3
Bekkenøvelse - 10 x 3 rolige utpust

Planken - 30 x 2 rolige utpust
Sidelengs planke - 8 x 2 rolige utpust pr side

Det holdt hardt de siste 10 på planken, men det gikk. Jeg får smerter i venstre skulder av planken på siden, men er usikker på om jeg skal droppe øvelsen pga det. Smertene går over relativt fort (innenfor en time i hvert fall), og skulderen plager meg ikke ellers. Jeg tror jeg fortsetter litt til og ser hvordan det går.

Stretching
Hele programmet.

Jeg har veldig vondt på innsiden av høyre lår når jeg tøyer, og har hatt det i minst 2 måneder. Vet ikke helt hva jeg har gjort, men jeg tror ikke det er skadelig at jeg strekker. Jeg tar det rolig, og lar muskelen venne seg til strekken før jeg tar den helt ut. Brukte lang tid på tøyinga i dag, og klarte å legge merke til framgangen jeg har gjort. Veldig fornøyd med det. :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

35, Oslo

Aktiv dame med barn og hund. Har fibromyalgi, men holder sykdommen i sjakk med kosthold og trening. Skal omskoleres til personlig trener neste år.

Kategorier

Arkiv

hits