Trening 20.01.10

Easy Xycling (40 minutter)
Da jeg satte meg på spinningsykkelen i dag kjente jeg fryktelig godt at jeg satt på den i går også, gitt. Så vondt i rumpa! Men timen i dag, med Ellen som instruktør, var MYE bedre enn den i går. Selv om dette var en easy-time fikk jeg mye mer ut av den enn intervalltimen i går. Det viser hvor viktig instruktørens engasjement, valg av musikk og variasjon i timen er. For meg i hvert fall. Hvis jeg bare vil sitte og tråkke kan jeg jo lett gjøre det på egen hånd.

Styrke & Core (40 minutter)
Ellen var instruktør i denne timen også, og jeg har vært på mange av styrketimene hennes tidligere. Nå hadde hun lagt om programmet, så jeg syns det var litt verre enn de øvelsene jeg er vant med (og som jeg bruker flere av i egentrening). Det er bare bra, for det betyr at jeg får trent flere og andre muskler. Fikk litt problemer med korsryggen underveis, men justerte vekta og gjennomførte fint.

Stretching
Hele programmet

Veldig fornøyd med dagens økt.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

35, Oslo

Aktiv dame med barn og hund. Har fibromyalgi, men holder sykdommen i sjakk med kosthold og trening. Skal omskoleres til personlig trener i løpet av 2010.

Kategorier

Arkiv

hits