Ny sykkel!

Jeg har meldt meg på både Vestmarkrittet og Birken i år, og trengte derfor en litt annen sykkel enn en vanlig bysykkel. Jeg satser på mye trening i terreng, fordi det er moro og utfordrende, og har kjøpt meg en sykkel med skikkelig demping foran og bak, og grove, solide dekk. I dag blir første treningsdag med den nye sykkelen, så jeg er spent på hvordan den er. Jeg kjøpte den brukt via finn.no, og fikk den veldig billig!
I tillegg fant jeg Treningsdagbok for Birken av Thor Hushovd og Dag Otto Lauritzen til 50,- på Norli. Veldig mange gode tips i denne, både til treningsopplegg og praktiske råd rundt deltakelse i Birken eller andre sykkelritt. Foreløpig ser jeg at det jeg må trene mest på framover er skikkelige hviledager et par ganger i uka, og lange, rolige økter i skogen, enten på sykkel eller på beina. Resten av treninga har jeg inne.
Nå mangler jeg bare Mekkeboka av Rasmus Leiro, så føler jeg meg ganske sikker på å fullføre Birken. (For det er ikke til å komme forbi, jeg har aldri skrudd på en sykkel hele mitt liv, og det kan fort bli nødvendig.)

2 kommentarer

Studiotrening for dummies

23.apr.2010 kl.09:25

Oi! Så kult! Det er utrolig gøy å se at du har kommet så langt med (livet og) treningen at du er klar for Den Store Styrkeprøven på sykkel. Jeg skal passe på å sjekke bloggen din oftere :-)

kaffedamen

23.apr.2010 kl.18:40

Studiotrening for dummies: Takk, det er så koselig å høre fra deg! Håper alt står bra til! :)

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

35, Oslo

Aktiv dame med barn og hund. Har fibromyalgi, men holder sykdommen i sjakk med kosthold og trening. Holder på å utdanne meg til personlig trener på Norges Idrettshøyskole.

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits