Min nye kjærlighet!

Denne uka har jeg fått en ny kjærlighet i hus, og jeg er ganske forelsket! Det må sies at jeg ikke har brukt mye tid og energi på mobiltelefoner eller andre gadgets. Innstillingen min har alltid vært at jeg bare trenger en telefon jeg kan ringe med og sende meldinger med. Etter hvert som telefoner generelt har utviklet seg har jeg også innsett fordelen med kamera, men det har ikke vært nødvendig på noen måte. Nå har jeg kjøpt meg ny telefon, av nødvendighet, siden sønnen min trengte en som ikke lader ut på måfå. Han hadde selvsagt arvet min gamle, som jeg tidligere hadde arvet av pappa, så den har vært i bruk i mange år. Med andre ord, ikke noe storforbruk av mobiltelefoner her i gården.

Jeg begynte å kikke litt motvillig på Sony Ericsson-telefoner i den prisklassen jeg hadde tenkt meg på netonnet.no. Jeg kjøpte den forrige telefonen min der (i fjor, da den forrige telefonen til sønnen min måtte kasseres), og var veldig fornøyd med både pris og kjapp levering. Sony Ericsson har jeg brukt de siste 6 årene, og har ikke lyst til å gå tilbake til Nokia. SE er sikkert veldig fornøyde med lojaliteten min. Nuvel, jeg kikket litt rundt med kriteriene mine i bakhodet: den skal ha et litt spennende design og være pen, ha ålreit kamera, være grei til musikk, og koste rundt 1500,- uten abbonement. (Joda, utseendet har noe å si!) Jeg fant ganske fort ut at J20i Hazel var den eneste jeg likte designet på. Deretter så jeg at den hadde bra kamera. Og at den er miljøvennlig! Vel, da var jeg solgt. Den kostet litt mer enn jeg hadde tenkt, men ikke så mye at jeg syns det gjorde noe. Jeg så ikke noe mer på den, for å være ærlig, bare sendte bestillingen, og kunne hente den på posten 2 dager etterpå.

Da jeg åpnet boksen ble jeg først overrasket over hvor tung den var i forhold til telefonen jeg hadde fra før (som er en billig plastsak). Men så ble jeg forelsket, for den var så rød og vakker! Bare se:
Etter at den første beruselsen over utseendet hadde lagt seg begynte jeg å kikke på hva den faktisk kan brukes til da. Det første jeg jublet over var GPS. Og så oppdaget jeg at den kan brukes som treningslogg! Og at den kan koble til det trådløse nettverket hjemme! Og og og! Jeg er storfornøyd!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

35, Oslo

Aktiv dame med barn og hund. Holder på å utdanne meg til personlig trener på Norges Idrettshøyskole, og jobber deltid med litteratur.

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits