Trening uke 32 og 33

For de som måtte lure på hvor det har blitt av treningsoppdateringene mine: jeg trener, men ikke så strukturert, og jeg gidder rett og slett ikke skrive det opp for tida. Jeg har jo Min nye kjærlighet, som lagrer data om sykkeltreningen jeg gjør ute. Det er stort sett det det går i nå fram til Birken.

Sånn ca meg:


(Kathy Ireland)

Jeg føler at jeg har et godt grunnlag, og at Birken skal gå helt greit. Jeg regner selvsagt med å bli utslitt, noe annet ville vært rart, men med regelmessig trening i snart 2 år burde jeg unngå å dø i hvert fall. Jeg har ennå til gode å oppleve dette:
Det er kanskje derfor jeg beholder optimismen.

Jeg lurer litt på oppakningen da. Sekken må veie 3,5 kg fra start til mål, og skal inneholde blant annet lappesaker, slange(r) (sånne til hjulet, ikke levende), ekstra klær, mat, osv. Jeg har fått låne en sekk av mamma, men jeg tror kanskje den er for liten til å dekke kravet. Bare se på en av fjorårets deltakere:
Og så lurer jeg på bekledning, for om man skal tro annonser og menn i i 40-åra, må man ha bekledning til minst 10 000,-. (Og sykkel til ca 50 000,- selvsagt, hvis ikke kommer man rett og slett ikke mål). Vel, jeg har ikke mange tusen å handle klær for. Ikke er jeg interessert i å legge så mye penger i det heller. Så hva gjør man? Logisk sett antar jeg at jeg kommer meg til mål med de klærne jeg har allerede, selv om det ikke er supermoderne, pustende materialer det går i. Spørsmålet her er vel kanskje om man bare skal gjennomføre, noe som er mitt mål, eller om man skal yte optimalt. For jeg skjønner at man ikke yter optimalt om kondensen renner på innsiden av regnklærne når det bare duskregner på utsiden. Det eneste jeg tror jeg MÅ ha, for min egen komforts skyld, er sykkelbukse. Det skal jeg alltids klare å legge ut penger for. For eksempel en sånn:
Eller kanskje jeg velger en som er litt mindre iøyenfallende i år, siden jeg ikke har tenkt å vinne. Men neste år!

Nei.

Uansett, det jeg har kommet fram til at jeg må ha:
* sykkelbukse
* slange
* næring underveis

Så får resten stå sin prøve.


2 kommentarer

dinosau

22.aug.2010 kl.14:39

Lykke til! Tipper opplevelsen blir den samme, jeg. Uavhengig av utstyr. Muligens LITT lettere uten pikkpakket på bildet i oppoverbakker?

Trå på!

Reidun Signe

23.aug.2010 kl.10:52

Så spennende. Ønsker deg masse lykke til! Du er kjempeflink!!! :-)

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

35, Oslo

Aktiv dame med barn og hund. Holder på å utdanne meg til personlig trener på Norges Idrettshøyskole, og jobber deltid med litteratur.

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits