Ukens oppskrift: Baconsurret kyllingfilet

Dette er strengt tatt forrige ukes oppskrift, men her kommer den i hvert fall.

Baconsurret kyllingfilet
(2 porsjoner)



2 kyllingfileter
4 strimler bacon
4 mellomstore gulrtter
400 g frossen brokkoli
Snfrisk
Urter

Sett ovnen p 225 grader.

Skjr et kutt i kyllingfiletene p det tykkeste, og smr litt Snfrisk sprekkene. Fyll p med urter du nsker bruke (jeg brukte basilikum). Pakk inn kyllingfiletene i baconstrimlene. Brun filetene p begge sider i en varm panne. Legg de s i en ildfast form, og stek de i ovnen i 20-25 minutter.

Kok brokkolien som anvist p pakken, og skrell og rasp gulrtter noen minutter fr kyllingen er ferdig.
Kan ogs serveres med ris eller poteter selvflgelig.

Juniors dom: 5/6. Han satte ikke pris p fyllet i kyllingen, men var ellers strlende fornyd.

Velbekomme!

2 kommentarer

slowfoodfastfood

25.aug.2010 kl.17:10

S smart med snfrisk! Hres bedre ut enn annet nytralt ostefyll synes n jeg.. :-)

kaffedamen

25.aug.2010 kl.19:21

slowfoodfastfood: Ja, det sto mellom Snfrisk eller en av Philadelphiaene. Jeg bruker ofte Philadelphia med hvitlk i forskjellige retter ogs. :)

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

35, Oslo

Aktiv dame med barn og hund. Holder p utdanne meg til personlig trener p Norges Idrettshyskole, og jobber deltid med litteratur.

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits