Ukens oppskrift: Baconsurret kyllingfilet

Dette er strengt tatt forrige ukes oppskrift, men her kommer den i hvert fall.

Baconsurret kyllingfilet
(2 porsjoner)



2 kyllingfileter
4 strimler bacon
4 mellomstore gulrøtter
400 g frossen brokkoli
Snøfrisk
Urter

Sett ovnen på 225 grader.

Skjær et kutt i kyllingfiletene på det tykkeste, og smør litt Snøfrisk sprekkene. Fyll på med urter du ønsker å bruke (jeg brukte basilikum). Pakk inn kyllingfiletene i baconstrimlene. Brun filetene på begge sider i en varm panne. Legg de så i en ildfast form, og stek de i ovnen i 20-25 minutter.

Kok brokkolien som anvist på pakken, og skrell og rasp gulrøtter noen minutter før kyllingen er ferdig.
Kan også serveres med ris eller poteter selvfølgelig.

Juniors dom: 5/6. Han satte ikke pris på fyllet i kyllingen, men var ellers strålende fornøyd.

Velbekomme!

2 kommentarer

slowfoodfastfood

25.aug.2010 kl.17:10

Så smart med snøfrisk! Høres bedre ut enn annet nøytralt ostefyll synes nå jeg.. :-)

kaffedamen

25.aug.2010 kl.19:21

slowfoodfastfood: Ja, det sto mellom Snøfrisk eller en av Philadelphia´ene. Jeg bruker ofte Philadelphia med hvitløk i forskjellige retter også. :)

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

35, Oslo

Aktiv dame med barn og hund. Holder på å utdanne meg til personlig trener på Norges Idrettshøyskole, og jobber deltid med litteratur.

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits