Toy Story 3

Toy Story-gjengen trenger vel neppe noen introduksjon. Dette er en oppfølger jeg ikke var det minste i tvil om kvaliteten på før jeg gikk på kino i går. Det var da også et solid stykke arbeid fra de alltid like flinke Disney Pixar-folkene.

Woody, Buzz og de andre går usikre tider i møte. Andy har blitt 18 år, og skal flytte til colleget han skal studere på. Der trenger man som kjent ikke leker. Vil de bli satt på loftet? Vil de bli kastet? Eller finnes det andre alternativer for gamle leker? Misforståelser oppstår i det Andy vil legge lekene opp på loftet, bortsett fra Woody, som han vil ha med til college. Ad omveier havner de alle sammen i Sunnyside barnehage, noe som bare er marginalt bedre enn å bli kjørt vekk av søppelbilen. For på Sunnyside styrer den psykopatiske kosebamsen Kalle.
Ikke overraskende er dette en knallsterk animasjonsfilm, med temaer som vennskap, mot og lojalitet. At den varer i nærmere to timer legger man slett ikke merke til underveis. Den kjente humoren er på plass, krydret med alvor og spenning. Det er rett og slett ingenting å utsette på denne filmen. Kanskje bortsett fra at vi har sett det før. "Andys leker havner i trøbbel, de kjemper seg ut av det, skaffer seg nye venner på veien, og så levende de lykkelig alle side dager." Eller til neste narrative konflikt oppstår sånn at det kan lages en ny film. Det er med andre ikke noe nytt å hente her. Det trenger det selvsagt heller ikke å være, verken for publikum eller Disney Pixar. Vi blir underholdt, de tjener gode penger. Alle er fornøyd!

Liker du Toy Story 1 og 2 (er det noen i hele verden som ikke gjør det?), se for all del 3´ern! Du vet hva du går til, og det er akkurat det du får.

3 kommentarer

slowfoodfastfood

29.aug.2010 kl.18:42

Gleder meg til å se den! Elsket den første

dinosau

30.aug.2010 kl.19:17

Jeg synes 3'ern var den aller beste! Mest imponert over hvor SPENNENDE den var!

Litt flaut, men jeg gråt på slutten. Jeg gråter av ALT da.

kaffedamen

30.aug.2010 kl.20:43

dinosau: Ja, tida gikk veldig fort, må jeg si! Jeg holdt på å gråte flere ganger. :p

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

35, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur. Følg også http://hjemsted.blogg.no/

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits