Lett treningstur

Etter litt over en uke med kraftig forkjølelse er jeg endelig frisk og rask. For å slå to fluer i én smekk valgte jeg å kombinere trening og tur med hunden i dag, siden jeg ikke ser noe poeng i å starte for hardt når kroppen har vært relativt passiv i noen dager. Det ble derfor en rask tur på beina, fra Vålerenga via Gamlebyen, opp trappa til Ekebergrestauranten, og derfra gjennom skogen via Ekeberg Camping ned igjen til Vålerenga.

Det var deilig å bevege seg og svette litt igjen! Trappene opp til Ekebergrestauranten kan være ganske harde hvis man tar i litt (og det gjør jeg jo). Det var et bevisst valg å ta trappene på turen opp, både for å kjenne litt sviing i hamstrings og setemuskler, og for å unngå unødvendig belastning på knærne. Jeg merker stor forskjell på knærne om jeg velger å gå samme rute den andre veien. Bena og musklene føltes veldig lette og arbeidsvillige i dag, så om jeg hadde hatt bedre tid kunne jeg nok tatt en treningsøkt til i dag. Det får vente til i morgen.I skogen mellom Ekebergrestauranten og Ekeberg Camping gikk en annen dame tur med hundene sine, to mellompudler. Det er mulig jeg skriver et eget innlegg om ansvarlig hundehold, men jeg vil i hvert fall nevne at man bør holde hunden(e) i bånd hvis man ikke har kontroll på den/dem. Og det holder ikke å tro at man har kontroll heller. Den ene puddelen kom løpende og gneldrende etter oss oppover bakken, noe som er ganske stressende for meg, siden jeg vet at min (store!) hund ikke tar 5 øre for å spise en slik liten (irriterende) tass. Det gikk bra denne gangen, men jeg er alltid nervøs for å møte folk med løse småhunder på tur. Jeg vil jo ikke at de skal bli skadet av hunden min, som for øvrig alltid er i bånd.

4 kommentarer

dinosau

01.sep.2010 kl.13:11

Godt å høre at du er på bedringens vei!!!

Jeg ønsker meg så INNMARI en firbeint turkamerat :-) Høres ut som en deilig tur!

kaffedamen

01.sep.2010 kl.16:01

dinosau: Takk. :) Ja, det var virkelig godt å komme seg ut igjen nå. Hunder er fantastiske. Ingenting slår pelsterapi. ;)

slowfoodfastfood

01.sep.2010 kl.19:04

Så penhunden din er! Løse hunder jager også katter på tur - i tillegg til joggere, noe jeg misliker sterkt. Ellers er hunder fantastiske

kaffedamen

01.sep.2010 kl.20:05

slowfoodfastfood: Takk! :D

Ja, det er utrolig respektløst og ansvarsløst av eierne å la hundene både være til plage for andre, og eventuelt utsette dem for fare ved å ikke ha kontroll på dem.

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

35, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur. Følg også http://hjemsted.blogg.no/

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits