Fredag!

Jeg liker fredager. Kanskje best av alle dager, selv om jeg ikke kan si det høyt. Jeg vil jo ikke såre resten av uka. Ikke vet jeg hvorfor jeg liker fredager så godt heller, det er ikke så stor forskjell på helg og hverdag for meg uansett. I dag skal jeg jobbe noen timer, deretter innom biblioteket og hente en bok jeg har bestilt, og så dra hjem til kosekveld med sønnen min. Vi skal spise (glutenfri) pizza og se Star Wars II. Ikke akkurat den filmen jeg ville valgt, men han er inne i en Star Wars-periode. (Vi så The Phantom Menace i går. Den var enda dårligere enn jeg husket fra kino. Selv ikke Liam, Ewan og Natalie kan redde den.)

God fredag!

2 kommentarer

dinosau

06.sep.2010 kl.15:08

I dag er det mandag og jeg savner allerede fredag. Eller gleder meg til neste fredag.

Jeg liker også fredager best, og tror det er fordi man har en lang uke bak seg og HELE helgen foran seg? Mandag virker fjern i noen timer?

Høres ut som en koselig fredagskveld :-)

kaffedamen

07.sep.2010 kl.10:19

dinosau: Ja, det er nok noe med at uka er over og helgen lover ro og fred. ;) Det var en veldig hyggelig fredagskveld, selv om vi måtte se en annen film enn Star Wars. Det viste seg at den jeg hadde lånt ikke hadde norsk tekst.

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

35, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur. Følg også http://hjemsted.blogg.no/

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits