Hemmat ått´n pappa

I helgen var vi på besøk hos pappa og stemora mi. Jeg har ikke vært der på evig lenge, og det var veldig hyggelig å komme "hjem". De bor i huset etter bestefar, altså der pappa vokste opp, og jeg har mange gode barndomsminner knyttet til stedet. Huset er stort sett som før, men utenfor har stemora mi anlagt en flott kjøkkenhage!Her står Toyah og betrakter den, litt forvirret over at det ikke er lov å tråkke innenfor steinene.

Vi hadde strålende vær både lørdag og søndag. Toyah satte stor pris på å kunne løpe fritt omkring på eiendommen, selv om hun syns at hunden til pappa er teit. Hun syns også det er spennende med kattene, her representert ved "dronningen" Minuscha:
Søndag kjørte vi en tur, og endte etter hvert opp ved Skibladnerkaia. Her er et bilde av Mjøsa og Hedmarksida:Til slutt et bilde av en kjøleskapmagnet jeg kjøpte til pappa, men glemte å ta med, så han må få den ved neste anledning:Alt i alt en avslappende, fin helg!

Les gjerne innlegget mitt om siste utvikling i flytteplanene også!

2 kommentarer

dinosau

07.sep.2010 kl.09:49

Alltid deilig å komme hjem! Så fine bilder... Spesielt Minuscha :-) Nydelig dronning.

Og likte den lille quoten. SO TRUE!

Ha en fin tirsdag :-)

kaffedamen

07.sep.2010 kl.10:20

dinosau: Ja, det er veldig godt, særlig når man, som jeg, begynner å bli lei av byen og lydene og menneskene. Det fristet ikke så veldig å dra tilbake til Oslo.

Takk, ha en fin tirsdag, du også! :D

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

35, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur. Følg også http://hjemsted.blogg.no/

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits