UndervisningssamlingHer er mitt tilholdssted i helgen. Andre og siste undervisningshelg på treningsveilderkurset betyr at eksamen nærmer seg. Jeg vet av erfaring at jeg aldri kommer til å føle meg klar for den dagen, så i stedet for å stresse prøver jeg å fokusere på læring. Torsdag gikk jeg glipp av foredrag og øvelser innen coaching, og dessuten om bruk av et dataprogram om trening. Det siste tipper jeg at jeg klarer å finne ut av helt på egen hånd. I går hadde vi en morsom og flink foreleser som ga oss masse "mat" om styrketrening og treningsplanlegging. Fem timer med input gikk helt smertefritt faktisk.

Nå sitter jeg her med kaffekoppen og prøver å få i meg nok næring til å komme gjennom første del av dagen. Så langt i kurset har det vært mest fokus på styrketrening, men i dag skal vi over på utholdenhet. Siden jeg ikke har trent skikkelig de fire siste ukene tror jeg den praktiske delen kan bli litt slitsom. Men det er greit, slitsomt er bra! Motivasjonen min har vært dårlig etter at jeg måtte stå over Birken, i tillegg til at jeg var syk de to første ukene etter forrige undervisningshelg. Nå kjenner jeg at motivasjonen begynner å komme tilbake, men jeg må ha et mål å trene mot. Jeg tror jeg skal velge meg et annet sykkelritt enn Birken å satse mot, et som ikke er så stort og så sent på sommeren. Dette må jeg finne ut av på mandag, da jeg skal sette opp nytt treningsprogram for meg selv.

Jeg skal også skrive mer om hva vi lærer, kanskje noen praktiske ting dere kan bruke selv om dere er interessert i trening, men nå må jeg drikke opp kaffen min, gå ut med bikkja, og så komme meg av gårde.

God lørdag!

3 kommentarer

dinosau

13.sep.2010 kl.12:59

Bra motivasjonen er tilbake! Det er alltid så deilig, enten det gjelder trening eller jobbing eller what not, når man kjenner at man er litt gira igjen.

Jeg har så lyst til å lære litt mer om styrketrening. Jeg må bygge meg opp! Og motvirke (i den grad det er mulig) benskjørhet. Yey.

Virker som et kjempespennende studie :-D Good luck!

kaffedamen

13.sep.2010 kl.20:10

dinosau: Ja, ikke sant? Det er så frustrende når motivasjonen er borte, og så deilig når den er tilbake.

Godt tips til styrketreningsbok: http://www.gyldendal.no/Videregaaende/Idrettsfag/Styrketrening-i-teori-og-praksis/%28language%29/nor-NO

Du hjelper absolutt kroppen i kampen mot benskjørhet med styrketrening! (Kanskje jeg skriver et innlegg om dette, med noen beskrivelser av basisøvelser etter hvert.)

Takk, ja, det er kjempespennende, og jeg er glad jeg kan se fram til tre kurs til etter eksamen i oktober! :D

dinosau

14.sep.2010 kl.12:11

Takk takk!! Skal ta en titt på det :-) Superdupert!

Ja takk til innlegg om det! Selvfølgelig ingen hast. Høres ut som en busy tid fremover med eksamener og kurs etc. Men på sikt: JA takk!

Ha en fin dag!!!

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

35, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur. Følg også http://hjemsted.blogg.no/

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits