Rainy day

Vel, har man spart opp noe til en regnværsdag er nok dette en god dag å ta det ut på.

 For min del er det helt greit med øspøs i dag, siden jeg bare skal sitte inne og jobbe med pensum, og dessuten skrive (nok) et klagebrev til Nav. Denne gangen med kopi til Arbeid- og velferdsdirektoratet. Jeg har ingen forhåpninger om at de griper inn i akkurat min sak, men jeg syns det er viktig at de får med seg hva som skjer på brukernivå. Måten folk blir behandlet på er helt uakseptabel, og som oppegående og ressurssterk er det min plikt å opplyse om virkeligheten, syns jeg. Da jeg var veldig dårlig og ikke hadde kapasitet til å gå alle rundene med Nav skulle jeg i hvert fall ønske at noen hadde tatt det steget for meg, sånn at forholdene på sikt blir forbedret.

Ellers har jeg planlagt hvordan jeg kan forberede meg best mulig både til eksamen og til den faktiske jobben som treningsveiler. Jeg har gått til innkjøp av en arbeidsbok som jeg skal bruke som verktøy.

 Boka er delt inn i fem forskjellige deler, og disse skal jeg bruke til forskjellige temaer innen treningsveiledning. Foreløpig har jeg bare planlagt løst hvordan dette skal se ut, men tanken er at del 1 blir generelle treningsveiledersaker, som hvordan man finner brukbare målsettinger, hvilke treningsprinsipper vi alltid har å gå etter, hva en periode- og øktplan skal inneholde, osv. Del 2 skal handle om vektnedgang, del 3 om styrketrening, del 4 om utholdenhetstrening, og del 5 om bevegelighetstrening, skaderelaterte ting, osv. Jeg skal kunne bruke denne boka i praksis når jeg begynner å sette opp treningsprogrammer for folk.

 

Jeg har en del andre ting å gjøre i dag også, som å sette opp ukemeny, gå tur med bikkja, følge sønnen min til en avtale, og selvfølgelig det evigvarende husarbeidet. Med andre ord bør jeg sette i gang, ikke sitte her!

Stikkord:

4 kommentarer

Mari

14.sep.2010 kl.09:29

Travel dag da, greit det og :)

Guro

14.sep.2010 kl.09:40

Ha en fin dag! :)

kaffedamen

14.sep.2010 kl.10:21

Mari: Ja, det er helt i orden det. :)

kaffedamen

14.sep.2010 kl.10:22

Guro: Takk det samme! Håper det står bra til nå!

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

35, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur. Følg også http://hjemsted.blogg.no/

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits