Step Up

Jeg er stor fan av å låne filmer på biblioteket. Faktisk låner jeg oftere film enn bøker, men det er mest fordi jeg har en pervers trang til å eie bøkene jeg leser. Uansett, denne uka lånte jeg blant annet Step Up. Siden Adam Shankman (fra SYTYCD) er en av produsentene hadde jeg store forhåpninger til denne filmen. Jeg syns det er kjempegøy å se på dansing, og innbilte meg at denne filmen måtte være full av storslått dansing som kunne gjøre opp for en sannsynligvis cheesy, men søt, historie.

Baksideteksten:
Kjekkasen Tyler Gage er en rebell fra feil side av Baltimore som dømmes til samfunnstjeneste som vaktmester på en eliteskole som blant annet utdanner elitedansere. Han er utenfor, men utstråler en selvtillit som gjør at den vakre ballettdanserinnen Nora Clark får øynene opp for hans talent som streetdancer. Nora er på desperat søk etter en dansepartner til eksamensshowet, mens Tyler er på søken etter et bedre liv. De kommer fra totalt forskjellige verdener, men når deres skjebne møtes slår det gnist rundt dem - både på og utenfor dansegulvet.

Vel. Hvor skal jeg begynne? Kanskje med baksideteksten? Den forteller hele filmen, med unntak av noen detaljer. (Til mitt forsvar må jeg si at jeg ikke leste bakpå før jeg lånte den.) Men disse gnistene det snakkes om? Ikke tilstede. Skuespillerne er uten sjarm, dansingen er så som så, og det er ingen kjemi mellom hovedrolleinnehaverne. Jeg ble overhodet ikke engasjert i historien, og selv ikke en dypt tragisk hendelse som i en god film ville ført til Kleenexkatastrofe rørte ved meg. Filmen minner mest om en skikkelig dårlig pornofilm, der ikke bare handlingen er elendig, men også sexscenene. Med andre ord: SKUFFA!

Siden jeg er optimist av natur, og dessuten elsker Adam Shankman og har tro på at han må ha lært av feilene i denne filmen, har jeg tenkt å se både nr 2 og nr 3. De må jo være bedre, noe annet er fysisk umulig.

Stikkord:

6 kommentarer

slowfoodfastfood

15.okt.2010 kl.08:28

Hvis 2 og 3 blir for ille kan man jo prøve en nostalgitrip med "Girls just wanna have fun" Med Sarah Jessica Parker fra midten av 80-tallet :-)

kaffedamen

15.okt.2010 kl.10:35

slowfoodfastfood: Hehe, jeg kjenner jeg får litt hodepine av tanken. ;)

KusineAnja

15.okt.2010 kl.14:02

Hmm.. glad du så den, så slapp jeg å gjøre det ;p Spent på å høre hva du mener om oppfølgerne. Hvis de er bra kunne jeg godt tenke meg å se dem, ettersom jeg er så glad i dansefilmer.
Har forresten lagt til bloggen din i følge-med-på-listen min ;)

kaffedamen

15.okt.2010 kl.18:38

KusineAnja: Hehe, jeg kommer nok til å uttale meg om de to neste også ja. Jeg så nyinnspillingen av Fame tidligere i år, og den var jo bra i hvert fall. :) Koselig at du følger med! :D

Siven.

15.okt.2010 kl.18:42

Jehg liker å lese har alltid en bok på gang...

kaffedamen

16.okt.2010 kl.08:34

Siven.: Ja, samme her. :)

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

36, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur. Følg også http://hjemsted.blogg.no/

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits