Triste greierDen stasjonære pc'en min tok kvelden med et smell og litt påfølgende knitring. Kloke hoder har foreslått at det kan være strømforsyninga som har gitt seg, så tøff som jeg er har jeg demontert hele pc'en og tatt ut den mistenkte. Siden jeg fikk mer eller mindre panikk da jeg skjønte at jeg sto uten (skikkelig) pc tenkte jeg først å løpe til nærmeste datasjappe for å skaffe ny strømforsyning, koste hva det koste vil, men ved nærmere ettertanke er det ingen hast. Det neste kurset på NIH starter 28. oktober, og før det trenger jeg strengt tatt ikke pc. Dessuten har jeg eee'en min.Med jukse-Linux som bare er dritt, og noen egne meninger om hvilke sider og programmer den skal gidde å bruke.  Med andre ord, jeg har tilgang til det mest prekære, som mail og nettbank. Og blogg og Facebook da. Men ikke Twitter, for det syns eee'en er for vanskelig.

Sannsynligvis vil jeg nå få unna en hel del husarbeid og andre ting i leiligheta, for jeg kommer ikke til å fikse pc'en før om et par uker.

Stikkord:

2 kommentarer

mitthaap

16.okt.2010 kl.09:04

Åh - så kjedelig :-( Vet ikke hva jeg skulle gjort uten PC.. Håper du hadde tatt backup av det viktigste da :-) Ha en finfin lørdag.

kaffedamen

16.okt.2010 kl.10:03

mitthaap: Det teite er selvsagt at jeg ikke har tatt backup av noe. Det ligger ikke noe kjempeviktig der, og jeg tror harddiskene er i orden uansett, men det er litt irriterende å ikke ha alt tilgjengelig som jeg er vant med.

Ha en fin lørdag, du også! :)

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

36, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur. Følg også http://hjemsted.blogg.no/

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits