Oh, the pain

Jeg lider forferdelig på grunn av den døde pc'en min. Asus eee er veldig liten og søt og lett å ta med seg i veska, men kan den brukes til noe? Nei. Den vil ikke snakke med telefonen min, så jeg får ikke overført bilder uten å sende til enten Facebook eller Twitter. Den påstår at nettleseren og alle programmer er oppdatert, noe de beviselig ikke er, for mange nettsider funker ikke. Jeg får for eksempel ikke spilt på ordspill.no, og selv om det kanskje ikke høres ut som noen krise så ER det det. Ordspill er en av av-knappene for hodet mitt. Verre er det kanskje at nettbanken ikke funker, og at jeg ikke får logget på serveren på jobben med denne lille liksom-pc'en. Jeg kunne nevnt flere ulemper og kriser, men jeg lar det være med dette. Dere forstår hvor vanskelig jeg har det, tenker jeg.

I går bestilte jeg ny strømforsyning til den stasjonære, så forhåpentligvis er dette gigantproblemet løst innen helgen. I mellomtiden bruker jeg mest tid på andre ting enn pc, noe som sikkert er like greit. For eksempel har jeg blitt ferdig med A Game of Thrones, og har startet på A Clash of Kings. Jeg elsker tjukke, spennende bøker i serie! Førstenevnte kommer også som tv-serie i 2011. Gleder meg! I går var jeg dessuten på biblioteket og hentet noen bøker for sønnen min, blant annet Kirkegårdsboken, den norske oversettelsen av The Graveyard Book av Neil Gaiman, en av mine absolutte favoritter. Den skal jeg (delvis) lese høyt for sønnen min, men han skal få lese litt selv også.

Foreløpig har jeg brukt ganske lite tid på husarbeid, noe leiligheten bærer preg av, men det skal jeg ta meg av i dag. Jeg syns det er mye bedre med en ren og ryddig leilighet, men jeg må innrømme at jeg er fryktelig lat på husarbeidsområdet.

Det jeg burde holde på med nå:Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

36, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur. Følg også http://hjemsted.blogg.no/

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits