Morgeninnlegg

Mandag morgen! Ny uke, nye muligheter! Ok, litt påtatt våken og positiv der, men generelt sett har jeg gått fra å hate mandager til å føle at de er helt greie. Det er jo bare en vanlig dag. Dessuten har jeg kaffe og bok:


De med godt syn vil legge merke til det nye kaffekruset mitt, som jeg selvsagt elsker, både fordi det er kjempestort og rommer nesten en hel kanne kaffe, og fordi designet er morsom. Kjøpt på CafePress.


Jeg måtte fjerne spørreundersøkelsen om trening, for den insisterte på å legge til en stygg bakgrunnsfarge på alle innleggene mine. Jeg legger ut noe lignende senere, tenker jeg, men da uten uønskede bivirkninger for resten av bloggen.

For ca en halvtime siden sendte jeg sønnen min avgårde til skolen, med ukas tyngste sekk, og en finfin matpakke bestående av tre skiver rugbrød og en kiwi (og en flaske vann):Jeg har sett en del eksempler på matpakker som gir meg fullstendig prestasjonsangst, så jeg velger å legge ut et bilde av det jeg tror de aller fleste sender med ungene sine. Sønnen min gir blaffen i om matpakka ser forseggjort ut, han vil bare ha innhold han liker. Også i denne sammenhengen syns jeg det enkle ofte er det beste, og sannsynligvis har jeg overført dette mottoet til sønnen min.

Planen var egentlig å dra på Hund og Samfunn i dag, men budsjettkutt i heimen satte en stopper for det. Jeg skal i stedet melde meg på et seminar om ernæring og trening i begynnelsen av november, som koster omtrent det samme, og som jeg sannsynligvis har mer praktisk nytte av. Plan B for dagen er å vaske gulv og ta en spinningøkt. Hvis jeg får rumpa i gir rekker jeg den som begynner klokka 10. Hvis ikke kan jeg ta den som går 15.30 eller en enda senere. Jeg gidder i hvert fall ikke stresse i dag.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

36, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur. Følg også http://hjemsted.blogg.no/

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits