Merkelige formuleringer #1

Om funnet av den halshugde barnemordersken Anna Østmo i Hedmark:

- Det var selsomt. Du ser at det er en liten, sped og tynn jente. Man føler veldig medynk med henne, men nå får hun i alle fall en grav, sier Sørnes til VG Nett.

Ville han hatt mindre sympati om hun hadde vist seg å være storvokst?

6 kommentarer

dinosau

29.okt.2010 kl.18:37

Det er noe av det merkeligste jeg har lest.

Ikke bare fremstiller han seg som en idiot, men det er jo rett og slett ingen sammenheng i det han sier? Er det mulig?

kaffedamen

30.okt.2010 kl.06:32

dinosau: Ja, det er utrolig. Og når man tenker over det sier folk denne typen ting ganske ofte. En jeg kjenner beskriver, uten unntak, også kroppsfasong og størrelse når han skal beskrive hvordan noen er som kollega, venn, whatever. Jeg forstår ikke hvordan det er relevant.

dinosau

30.okt.2010 kl.09:54

Jeg kjenner også en som beskriver kroppsfasong før han nevner noe som har med personlighet å gjøre. Før ble jeg helt satt ut av det, nå ler jeg inni meg. "Hvordan han er?? Jo, han er ålreit han, kulemage, litt dobbelthake". WTF? Ikke relevant for noe. Hvem bryr seg. Det som er fint med det, da, er jo at man kan være skikkelig kjip mot ham, skikkelig sur og grinete, og han vil fortsatt ikke nevne det når han beskriver en for andre. Kun kroppen. Haha... Morsomt, egentlig. Kroppen har så mye å si. Det er så mange som snakker om vekt. Om hvem som har gått opp og hvem som har gått ned og blæh! Det er så slitsomt, så uinteressant. Hvem bryr seg??

Sorry, Kaffedamen, babling! Håper du får en kjempefin helg!!

kaffedamen

31.okt.2010 kl.06:33

dinosau: Haha, ja, sant at man kan oppføre seg som man vil da. Synd det også gjelder om man er blid og grei mot ham. ;) "Joda, hun er blid, men ganske rund da. Stor rumpe!" Nei, jeg skjønner ikke helt hvordan noen kan tro at det er relevant å fortelle om kroppsstørrelsen når de skal beskrive en personlighet. Kanskje de som gjøre det bare er mer visuelle, og beskriver det de ser uten å tenke over det? Jeg skal spørre neste gang jeg hører noe lignende. Det kan jo være interessant å få svar det.

Babling er veldig lov altså!

Ha en kjempefin helg selv! Feirer dere Halloween?

Kristine/Dinosau

31.okt.2010 kl.14:27

Haha... Det skal jeg også. Spent på hva han svarer.

Ja, vi feirer Halloween :-) I går var byen FULL av kuer med jur på magen, devils and angels og sexy/slutty nurses. De rant ut av alle puber.

Idag har jeg laget min egen pumpkin-lykt for første gang. Den står på trappa nå :-) Og har skål med godteri klart til barna kommer på Trick or Treat :-)

Håper du koser deg med sønnen din! Happy Halloween :-)

kaffedamen

01.nov.2010 kl.07:01

Kristine/Dinosau: Hehe, jeg dro hjem fra en kompis lørdag kveld, og da var det uvanlig mange vampyrer ute på vift. Det var tidlig på kvelden, så det var overflod av fjortiser som leser Twilight, tenker jeg. *fordomsfull*

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

36, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur. Opptatt av helse, kosthold, trening og miljø. Har fibromyalgi.

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits