Seminar og NaNoWriMo

I dag skal jeg på høstseminar om ernæring, trening og prestasjon i regi av Norsk Selskap for Ernæring. Programmet ser spennende ut, og jeg gleder meg til å lære av folk som har peiling! Når jeg kommer jeg må jeg skrive ut pensum for Kosthold og trening, siden jeg ennå ikke har fått ut fingeren og begynt med lesingen. (Pensum har vært tilgjengelig snart én uke.)

Vegetables in Whole Foods Market
Bildet er tatt av Masahiro Ihara.

Jeg meldte meg på NaNoWriMo i går, og skrev de 1500 daglige ordene det er lagt opp til, men ligger da én dag etter, siden det egentlig startet på mandag. I dag rekker jeg ikke å skrive før i kveld, selv om jeg foretrekker å gjøre unna sånne ting om morgenen. Jeg skriver en småcreepy ungdomsroman. Hvor bra den blir får tiden vise. Jeg er veldig ute av skrivetrening, men det var utrolig gøy å sette i gang den kreative prosessen igjen i går! Håper jeg klarer å gjennomføre, selv om november blir en uvanlig travel måned.

Blogging?
Bildet er tatt av Anonymous Account.

4 kommentarer

Kristine/Dinosau

03.nov.2010 kl.15:16

Så spennende! Håper du gir oss en liten smakebit :-)

NaNoWriMo er utrolig kult. Jeg hadde tenkt til å prøve meg, men så gjorde jeg det ikke likevel. (Vet ikke hvorfor, for jeg har en ide, er bare litt redd, kanskje).

Uansett: Håper seminaret er bra og spennende, og håper romanen din blir skikkelig creepy :-S

mitthaap

03.nov.2010 kl.15:50

Tusen takk for din interessante blogg. Det er alltid spennende når du har skrevet nye innlegg.

Jeg fikk "et kirsebær" og ble utfordret på min blogg om å skrive om 5 ting jeg liker å gjøre og så skulle jeg utfordre 5 andre. Jeg er ikke superglad i slike utfordringer og du trenger ikke altså, men siden jeg leser bloggen din fordi den er så bra, du er så herlig og morsom og fordi jeg takker deg for motiverende og støttende kommentarer så sender jeg deg et "kirsebær"

kaffedamen

04.nov.2010 kl.08:01

mitthaap: Tusen takk for rosende ord og kirsebær! Veldig hyggelig at du setter pris på det jeg skriver! Det går for øvrig begge veier. Jeg syns du skriver reflektert og fint om det å ha en spiseforstyrrelse, være motivert for å komme seg ut av den, og alle de andre følelsene det fører med seg.

kaffedamen

04.nov.2010 kl.08:02

Kristine/Dinosau: Jeg skal i hvert fall gi en smakebit fra seminaret, men kanskje ikke fra "romanen". Vi får se. Jeg er ekstremt kritisk til litteratur, og selvsagt aller mest til det jeg selv skriver. ;) Jeg bruker NaNoWriMo som en skriveøvelse, og det syns jeg du også burde gjøre! Man blir ikke mindre redd av å unngå det man er redd for, som du vet!

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

36, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur. Følg også http://hjemsted.blogg.no/

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits