Kirsebær!

bing cherry
Bildet er tatt av mccun934.

I en kommentar fra mitthaap fikk jeg både kjempefin tilbakemelding, kirsebær og en oppfordring om å skrive om fem ting jeg liker å gjøre. Her kommer min liste:

1. Være sammen med sønnen min
Han er en morsom, kunnskapsrik og reflektert 9-åring. Det er utrolig gøy og fascinerende å se at en person som kommer fra meg kan ha sine egne meninger, preferanser og perspektiv, som helt klart står langt fra mine i en del saker. Det er ingenting som slår å tilbringe tid med ham, enten det er hjemme eller ute!

2. Lange turer med hunden
Lange turer alene med hunden i skogen er fantastisk avslappende, og gir meg en sjanse til å fjerne spenninger og bekymrede tanker. Hun er alltid positiv, alltid klar for å gå lenger, alltid klar for å være sammen med meg. Jeg er helt avhengig av alenetid for å samle energi, og den aller beste måten å gjøre det på er å være ute i naturen.


3. Lage mat
Jeg er veldig glad i å lage mat, prøve nye matretter og ingredienser, og servere mat til andre. Tidligere har dette vært jobben min, og jeg savner av og til muligheten til å glede kollegaer med en ekstra god lunsj. Her vi bor nå er det lite aktuelt med store middagsselskaper, både på grunn av lite kjøkken og liten spiseplass, men når vi flytter er stort kjøkken et av kriteriene!

4. Trene
Det måtte jo med på lista. ;) Jeg elsker å kjenne at kroppen virker, at jeg er sterk og utholdende. Det er også deilig å vite at selv om jeg ikke klarer å løfte akkurat de kiloene jeg vil, eller sykle akkurat så fort på den distansen jeg vil, så er det bare å trene for å nå målet. Det er så tilfredsstillende å se framgangen, og vite at det er min innsats som har ført meg dit.

5. Være sammen med familie og venner
Jeg vet ikke om familien min og vennene mine vet hvor stor pris jeg setter på dem, for jeg er ikke flink nok til å si det eller vise det. Kanskje virker det til og med som jeg ikke er interessert i å være sammen med dem, fordi jeg må prioritere ut fra dagsform og hvilke krav dagen ellers stiller til meg. Det er ett aspekt ved å være syk. Samvær med familie og venner er veldig viktig for meg, og gir meg nødvendig påfyll, glede og trygghet! Jeg setter stor pris på hver og én, og jeg tenker på dem daglig, alle sammen!

Andre ting som gjerne skulle vært på lista: lese, skrive, jobbe, lære, se film, synge og danse, skrive lister.

2 kommentarer

mitthaap

08.nov.2010 kl.10:47

Så hyggelig at du tok utfordringen :-) Koselig å bli bedre "kjent" med deg. Ønsker deg er herlig dag :-)

kaffedamen

09.nov.2010 kl.08:38

mitthaap: Takk det samme! Ha en strålende dag selv! :)

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

36, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur. Følg også http://hjemsted.blogg.no/

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits