Middags- og desserttips

Ovnsbakt laks med blomkålmos og agurksalat



1 laksefilet (pr pers) med litt karri pakkes i folie og bakes i ovn i 10 - 12 minutter på 175 grader.

Blomkålmos
1 blomkålhode
2/3 pakke Snøfrisk
1 ss soltørkede tomater

Kok blomkålen mør, hell av vannet. Ta i ost, tomater og eventuelt krydder. Mos med stavmikser/rotmoser.

Agurksalat
1 agurk
4 - 5 ss eddik
2 dl vann
1/2 ts sukker

Skjær agurken i tynne skriver. Legg skivene i en bolle, hell over vann og eddik. Strø sukkeret over, og rør lett sammen. La stå i kjøleskapet mens du gjør ferdig resten av maten.

Fruktsalat med vaniljekesam
(2 pers)



1/2 persimmon
1/2 banan
15-20 druer
1 kiwi
1 ss vaniljekesam (pr pers)
Litt kanel

Kutt frukten i passe biter, bland lett sammen i bollen. Strø kanelen over, og legg på vaniljekesamen til slutt.

Velbekomme!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

36, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur. Følg også http://hjemsted.blogg.no/

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits