Trening uke 48

Som noen kanskje har lagt merke til har treningsrapporteringen min på bloggen mer eller mindre forsvunnet. Det betyr ikke at jeg ikke trener, men at jeg har fått et bedre treningsdagbokverktøy (sammensatte ord er morsomme). Jeg fører opp treningen min i Exercise Organizer, der man også kan lage treningsprogrammer, følge opp kunder, osv osv. Akkurat nå er siden nede, av en eller annen grunn, så for ikke å glemme gårsdagens trening fører jeg det opp her inntil videre. Så får dere en bekreftelse på at jeg ikke har falt av lasset også.Try This - 1

Torsdag
Oppvarming
Sykkel - 10 minutter

Styrke
Benpress - 10 x 3 (77,5 kg)
Kneekstensjon i app - 10 x 3 (32,5 kg)
Roing i app - 10 x 2 (22,5 kg)
Rotasjon i app - 20 x 3 (17,5 kg)

Dette var første økt denne uka, fordi jeg trente altfor hardt på søndag, i tillegg til annen belastning i løpet av dagen, og har "betalt" for det resten. Jeg glemmer fort at jeg må ta hensyn til kroppen når jeg har vært dårlig over en periode, for når jeg føler meg bedre tror jeg at alt er bra igjen. Der får man for å tenke positivt! Rygg og nakke er de verste områdene når det gjelder smerter, derfor belastet jeg ikke øvre del av kroppen noe særlig. Rotasjonsapparatet bruker jeg først og fremst for bevegelse i ryggsøylen, og bruker derfor lite belastning. Forhåpentligvis kan jeg ta mage og armer etter jobb i dag, men det kommer helt an på hvordan dagsformen utvikler seg. Akkurat nå er kroppen i "hold deg hjemme i senga"-modus, noe som ikke kommer til å skje. Av og til hjelper det å komme seg ut og på jobb, men som regel ikke. Jeg må bare ta det som det kommer. Uansett skal jeg sykle litt i dag, om det blir time eller alene får tiden vise.

3 kommentarer

Reidun Signe

03.des.2010 kl.21:09

Det er fint å høre fra deg . Så flink du er som står på og ikke gir deg!

Håper det går bra på Idrettshøyskolen.

Ønsker deg en fin helg! :-)

kaffedamen

04.des.2010 kl.08:17

Reidun Signe: Takk for det, hyggelig å høre fra deg! Har du kommet godt på plass i ny bolig?

God helg til deg også!

Marthe

06.des.2010 kl.12:59

Så bra treningsøkt! Du har motivasjonen inne skjønner jeg, utrolig flott! Fortsett slik så vil du nå langt med personlige mål :)

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

36, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur. Opptatt av helse, kosthold, trening og miljø. Har fibromyalgi.

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits