¤%%¤%&/%

Ja, den overskriften sier vel alt. Nå er det 4 dager til eksamen, og i går bestemte den stasjonære pc'en seg for å gjøre seg vanskelig igjen. Det passer ekstremt dårlig, med tanke på at jeg hadde lagt opp til å bruke hele uka fram til eksamen på eksamensøvelser på nett. Jeg brukte størsteparten av gårsdagen på å prøve å fikse problemet, uten å lykkes. Jeg fikk god hjelp av venner underveis også, venner som faktisk KAN noe om data. Jeg tror dog jeg har funnet årsaken. Det kan se ut som den nye versjonen av AVG har bøllet med OS'et (XP), og at jeg på en eller annen måte må få fjernet AVG 2011 (for avinstallering fungerer selvsagt ikke), og et Windows-program som ser ut til å være uvenner med antivirusprogrammet. En fordel med dette her er at jeg nå har lært meg å ta backup ved å bruke cmd.exe i Safe Mode. Det er jo ikke verst bare det, syns jeg.


Foto: Computer Repair South Florida

Nuvel, jeg har alltid vært fornøyd med AVG, og tenkte derfor ikke noe spesielt over den nye updaten som kom. Det burde jeg tydeligvis ha gjort, for da jeg googlet litt i går mens jeg holdt på med troubleshooting fant jeg flere som har hatt et eller annet problem med pc'en etter å ha installert den nye versjonen. Med andre ord, jeg anbefaler dere å ikke legge inn AVG 2011. Det er også gjort noen endringer i gratisversjonen, som i følge diskusjonen på nett ikke bare er bra.

Ok, her sitter jeg da, med den samme elendige Asus Eee'en som sist jeg hadde pc-problemer. Den egner seg ikke til eksamensøvelse, tror jeg, men jeg skal prøve. Hvis jeg har rett blir jeg nødt til å finne en annen pc jeg kan bruke fram til torsdag. Det betyr at jeg ikke kan sitte hjemme, og at det blir mye mer stress med tanke på logistikken rundt junior, og effektiv tidsbruk generelt. Men det får gå. Siden ting er som de er regner jeg ikke med å gjøre det spesielt bra på denne eksamen. Jeg må bare satse på å stå. Ernæringslære er ikke enkelt, og jeg burde hatt mye mer tid og overskudd til lesingen enn jeg har hatt. I tillegg til pc-problemene har jeg vært i dårlig form hele perioden siden kurset startet, og i dag må jeg til Gjøvik en tur for å kikke på et hus som vi vel sannsynligvis ikke får leid, etter det huseier sa (han holder det nemlig av til nevøen sin HVIS han bestemmer seg for å flytte dit til sommeren). Men jeg får anledning til å hjelpe pappa litt med hans flytting før vi drar hjemover i dag da. Det er jo noe.

Nok frustrasjon for i dag. Håper dere får en flott søndag, alle sammen!

3 kommentarer

Så fin blogg du har! :)

Blir veldig glad om du besøker min!

Pjuski

12.des.2010 kl.23:06

Huff, nei så dumt med PC-problemer midt oppi eksamensstresset da..

Håper uansett du får gjort det beste ut av situasjonen, tvi tvi :-)

kaffedamen

13.des.2010 kl.06:29

Pjuski: Ja, det passer veldig dårlig. Takk, takk! Bare jeg står må jeg si meg fornøyd denne gangen...

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

36, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur. Opptatt av helse, kosthold, trening og miljø. Har fibromyalgi.

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits