I disse eksamenstider

Ja, da har jeg kjempelyst til å skrive. Ikke lese, ikke øve. Siden jeg vet at jeg bare kan forberede meg ved å lese og øve, tenker jeg at jeg ikke bør skrive. Men hodet mitt er jo ikke med når jeg øver, og bøkene og notatene fra forelesningene ligger bare og skuler på meg. Jeg skuler tilbake, ganske ondt, for de inneholder ingenting av det hodet mitt er fylt av.

Sånn skulle jeg nå sittet:

organic chemistry
Foto: nerissa´s ring

Jeg HAR øvd i dag altså. Litt. Ferdig med to av dagens seks planlagte emner. Jeg er bare ikke tilstede. Hodet er fullt av fibromyalgi, junior, jul, flytting og pc-problemer. Skrivetrangen kommer selvsagt av et behov for å rydde opp i det rotet som preger hjernen nå. Pluss at ernæringslære faktisk er ganske tørt, og dessuten ganske vanskelig for en halvgammel dame som ikke har hatt kjemi eller matte siden 1. klasse på videregående.

Tiltakslyst, inspirasjon og konsentrasjonsevne mottas med takk!

4 kommentarer

Reidun Signe

14.des.2010 kl.16:38

Kjenner meg så godt igjen. Det er ingen god følelse. Håper du finner en løsning eller to. ;-)

Lykke til!

Vamp

14.des.2010 kl.17:37

Slik er det! Jeg har f.eks matteprøve i morgen, men en hending bronkitt har satt en stopper for det, derfor hasr jeg startet en blogg i stedet for å øve på sannsynlighet ;)

Har hatt endel eksamener nå i det siste dog, til og med en dag med to stk etter hverandre (12 timer !) dagene før tenkte jeg bare "nå er det unntakstilstand", jeg drikker masse god kaffe, hører på god musikk og pugger som en gærning. Så planlegger jeg noe gøy etter eksamen!

Ellers er det viktig å ta korte pauser, få litt luft og ikke tenke på det du pugger ;)

Håper du fikk noen gode tips, se gjerne bloggen (omg, wired at jeg har startet blogg altså...:P)

- vamp

kaffedamen

15.des.2010 kl.07:46

Reidun Signe: Takk for det! :) Ha en fin dag!

kaffedamen

15.des.2010 kl.07:49

Vamp: Takk for tips. :)Jeg har jo hatt en del eksamner gjennom årene, så dette er ikke helt nytt for meg. ;) Joda, pausene klarer jeg fint å få til. Det er verre å konsentrere seg om stoffet mens jeg leser. Men jeg er ganske sikker på at jeg skal klare å stå, i hvert fall etter øving i dag. Så kan jeg se fram til trening igjen på fredag, lørdag og søndag, og resten av juleforberedelsene. Ja, også å fikse pc´en da. :p

Lykke til med matteprøve!

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

36, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur. Opptatt av helse, kosthold, trening og miljø. Har fibromyalgi.

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits