Tilbake til virkeligheten

Eksamenstid er unntakstilstand, noe i alle fall jeg ser veldig godt i etterkant. Leiligheten ser ikke ut, og antallet treningstimer er et begredelig skue. Men nå er det altså over for denne gang! Det gikk relativt greit, tror jeg. Det var ikke så vanskelig som jeg fryktet, men det skal godt gjøres å få bedre enn C etter de dårlige forberedelsene. Jeg ser fram til å sette meg ned med ernæringslæreboka i ro og mak, og ta med meg det som er nyttig og viktig i forbindelse med jobb, i stedet for å pugge til eksamen. Jeg fikk for øvrig rett på alle matteoppgavene, noe som aldri har skjedd tidligere. Veldig fornøyd!

I once had a girl

Denne dagen skulle jeg helst brukt på ingenting, men jeg er nødt til å prøve å fikse pc´en. Jeg blir selvsagt forbanna hvis jeg ikke klarer det, selv om jeg vet at jeg kan spørre om hjelp. Det er noe med å klare ting selv. Så lenge som jeg har holdt på med pc og internett burde jeg egentlig ha lært mye mer tidligere, men det har vært så lettvint å spørre kjærester eller venner. Nuvel, jeg må da klare å følge en howto på nett, og dermed øke kompetansen min betraktelig. Og ikke minst få bekreftelse på at jeg klarer "datating" også, om jeg bare prøver. Eksen min maste faktisk en del om det, men jeg trodde ham ikke. Selvtillit ass...

Dessuten er det jo juleforberedelser. Jeg må pakke inn gavene til junior mens han er på skolen. Foreløpig står de i boden og blomstrer. Det er godt vi skal flytte til en større bolig om et par måneder, for han får flere tonn med Lego, frykter jeg. Stua her er allerede invadert av denslags, og rommet hans er en dødsfelle for barbente mødre. Alt dette må ryddes opp før jeg tar julegulvvasken også. Jeg har lovet å hjelpe til med ryddingen. *sukk*

Apropos flytting; det ser ut som vi får oss hus i nærheten av der pappa bor! Jeg krysser virkelig fingrene for det. Vi skal kikke på det i romjula, når vi er oppover i Gjøviktraktene. Det ligger sentralt i forhold til skole, buss og butikk, og har stor hage, men er ganske langt fra Gjøvik sentrum. Noe av det beste med denne beliggenheten er at junior allerede kjenner flere som går på skolen der, siden han er en del hos pappa (altså min pappa) i helgene. Det vil gjøre det enklere for ham å begynne der, tror jeg. Det er jo skummelt å komme til et helt nytt sted. Og selvsagt vil det både være hyggelig og enklere for oss å bo i nærheten av familie. Hvis dette går i orden flytter vi allerede mellom den 21. og 25. februar, siden junior har vinterferie da.

Hvis jeg skal få noe ut av denne dagen må jeg kanskje få i meg frokost og komme meg i dusjen. Bibliotekbøker venter også, og junior maste om flere lydbøker. Han hører fort 4 stykker i løpet av en uke, og er vel snart ferdig med alt som finnes til hans aldersgruppe. (Men lese selv, nei, se dét gidder han ikke...)

2 kommentarer

Pjuski

17.des.2010 kl.22:52

Spennende med mulig flytting allerede! utrolig bra hvis dette går i orden da, og junior kan begynne i klasse med noen han allerede kjenner!. Ønsker dere ei God Jul!

kaffedamen

18.des.2010 kl.09:00

Pjuski: Ja, jeg håper det går i orden! (Det er ganske stor sjanse for det altså.) Gleder meg til å kunne senke skuldrene og vite hvor vi ender opp.

God jul til deg også!

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

36, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur. Opptatt av helse, kosthold, trening og miljø. Har fibromyalgi.

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits