Blås bort-uka

Denne uka virvler jeg fra det ene til det andre. Mandag hadde jeg full dag på jobb. I likhet med forrige mandag fungerte det bra, og jeg ser nå at omleggingen av treningsprogrammet har den ønskede virkningen på overskudd og krefter. Hurra!

I går var jeg på teorikurs hos Hund i Sentrum. Ett av prosjektene mine i år er jo å trene lydighet med Toyah, og vi starter med praksiskurs på mandag. Gleder meg! Jeg skal skrive mer om dette i et eget innlegg, for Hund i Sentrum fortjener masse skryt!

Star Jump!
Foto: Boon Lee Fam

I dag skal jeg på seminaret Opp av sofaen, som er arrangert av Muskel Skjelett Tiåret (hvorfor de har valgt å særskrive navnet aner jeg ikke). Det blir spennende og interessant! Forhåpentligvis vil det også inspirere meg til å skrive essay til Edgar Stene-prisen. Jeg har visst om konkurransen lenge, men har ikke kommet i gang med skrivingen.

I morgen skal jeg på Bokfabrikken, et seminar om endringer og utfordringer i forlagsbransjen. Her tar jeg et lite forbehold om at kroppen vil være med, etter høyt aktivitetsnivå resten av uka. Foreløpig kjennes det greit ut, men jeg skal tross alt sitte mange timer på seminar i dag også, så vi får se.

Dette er i alle fall en spennende, aktiv uke! I tillegg trener jeg, går turer med hunden, er mamma, og prøver å lese litt. Jeg kjenner at jeg ikke skal ha dette aktivitetsnivået hver uke framover, men er veldig fornøyd med at det går bra så langt!

2 kommentarer

Kristine/Dinosau

21.jan.2011 kl.11:14

Så flott!

Og som du sier, så lenge det ikke er like intenst HVER uke (og at du tar deg en velfortjent rolig helg), så må det være deilig å få gjort så mye spennende!

Og forresten: Toyah er så fint navn!!!

God helg!!! :-)

kaffedamen

21.jan.2011 kl.20:39

Kristine/Dinosau: Ja, det er jammen godt å være litt ute i verden og oppleve "virkeligheten". Det har gått overraskende bra, men jeg sørger for en god balanse mellom hvile og aktivtet. Etter konferansen på onsdag (som jeg skal skrive om etter hvert) var jeg helt tømt, men det hadde jeg forventet. Det var helt klart verdt det da! ;)

Skal hilse fra Toyah og si takk. ;)

God helg til deg også!

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

36, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur. Opptatt av helse, kosthold, trening og miljø. Har fibromyalgi.

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits