Baby Hege

I dag skulle jeg skrevet et innlegg om de nye kostrådene fra Helsedirektoratet, men har vært nettløs inntil nå. Get var svært så informative. De visste ikke helt hvorfor nettet var borte, og kunne fortelle at enten kommer det tilbake "av seg selv" på ukjent tidspunkt, eller så måtte jeg vente på tekniker. Han kunne komme fredag... Javel. Heldigvis kom nettet tilbake for 10 minutter siden, men nå er bloggskrivetiden min oppspist, og jeg må jobbe.

Først vil jeg vise to bilder av meg selv som baby, med to menn (ok, den ene er en hund) som har hatt stor innflytelse på livet mitt. Øverst til høyre sitter jeg på armen til farfar, den aller snilleste mannen som noensinne har levd, og som jeg savner veldig. Han døde for 2 år siden, mett av livet, og fornøyd med å gå videre, tror jeg. Jeg skal fortelle mer om ham senere. Nederst til venstre er schäferen Jack (Daniels), den første hunden til tanta mi. Verdens snilleste hund, som tolererte et hvert overtramp fra en pågående liten pike. Jeg tror han i stor grad kan takkes for min svært dyrekjære natur.


Foto: Hege Slåttum

(Sjøhesten og giraffen er kjøleskapsmagneterr, som bidrar til at bildene blir sett hver eneste dag.)

4 kommentarer

hjerterommetmitt

02.feb.2011 kl.17:01

Så flotte minner å ta med seg i livet! Du var nå en riktig skjønn baby, da :)

Kristine/Dinosau

02.feb.2011 kl.17:54

Nydelig baby!

kaffedamen

03.feb.2011 kl.07:43

hjerterommetmitt: Ja, det er det virkelig! Tusen takk! :)

kaffedamen

03.feb.2011 kl.07:44

Kristine/Dinosau: <3

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

36, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur, skribent for IKS. Opptatt av helse, kosthold, trening og miljø. Har en sønn, en hund, og en plan. Og fibromyalgi. Dersom du ønsker å bruke tekstene/bildene mine, ta kontakt: hege@kaffedamen.no

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits