Lunsjtips: Gresk salat

Kjapt og enkelt!


Foto: Hege Slåttum

Du trenger:

Tomater/cherrytomater
Agurk
Oliven
Rødløk
Fetaost

Kutt grønnsaker i passe størrelse, bland sammen ingrediensene i en bolle eller på en tallerken. Spis!

Når jeg trenger litt mer mat enn bare ren salat bruker jeg gjerne biter av stekt kyllingfilet og bønner/kikerter i tillegg.

4 kommentarer

Kristine/Dinosau

08.feb.2011 kl.23:16

Yum! Jeg har prøvd med både kylling og kikerter i and it's very yummy! Moren min bor i Hellas, savner fetaosten derfra når jeg lager hjemme :-( Men det er uansett sinnsykt godt! Må kjøpe imorgen, takk for tips!

kaffedamen

10.feb.2011 kl.09:41

Kristine/Dinosau: Fetaosten i Norge (og sikkert ikke Irland heller) kan ikke helt sammenlignes med den greske nei. Noen delikatessebutikker har gode alternativer, men stort sett bruker jeg Apertina på glass. Misunnelig på mammaen din!

Pjuski

10.feb.2011 kl.14:41

Ser herlig ut! Av en elller annen grunn spiser jeg bare slik salat når vi har moussaka eller spaghetti, dette innlegget gjør at jeg har kommet på tanken å bare lage salat også. Tomat og løk er jo noe som etter de nye kostholdsrådene blir anbefalt å spise hver dag, og da er jo en slik salat tingen. Jeg elsker forresten å ha grønn paprika i :-)

kaffedamen

11.feb.2011 kl.07:28

Pjuski: Oh, moussaka har jeg ikke spist på evigheter, takk for påminnelse! Jeg spiste denne salaten med kyllingfilet i går. Syns den er så frisk og god! Takk for lykkeønskninger, og god helg! :)

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

36, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur, skribent for IKS. Opptatt av helse, kosthold, trening og miljø. Har en sønn, en hund, og en plan. Og fibromyalgi. Dersom du ønsker å bruke tekstene/bildene mine, ta kontakt: hege@kaffedamen.no

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits