Awesome!

Dette er et foredrag vel verdt å få med seg!

Dessuten: How to be Awesome: Wisdom from "Mom"

4 kommentarer

Kristine/Dinosau

12.feb.2011 kl.12:57

Sterkt og inspirerende. ENESTE som irriterte meg var at jeg ville se på selen!!! Ikke store hoder. Jeg elsker TED. Og dette var en av de bedre. (Being you and being cool with that. Akkurat det jobber jeg med/mot). I loved this, Kaffedamen! Tusen takk!

Ha en awesome pakke-helg!

I'll go for option #2: Baby steps into the future...

Pjuski

12.feb.2011 kl.15:19

Min første tanke halvveis i foredraget var; Herlig! Kjekt å bli minnet på når hverdagene begynner å kjennes grå. Så kom jeg til å tenke på: Hva om jeg hadde vært en av de mindre heldige som ikke har vunnet i lotto ved å bli født i Vesten, hva om jeg hadde vært en kinesisk fabrikkarbeider, vært en av de som må finne seg i å jobbe i slaveri-liknende forhold på en kaffe-, te-eller bananplantasje i Afrika eller Sør-Amerika? Da vet jeg ikke om dette hadde vært så relevant.. Men for oss i Vesten, som har alle muligheter til å velge hva slags liv vi vil ha, så var det jo en grei påminnelse :-)

kaffedamen

13.feb.2011 kl.09:48

Pjuski: Jeg tenkte mye av det samme som deg. :) Og samtidig tenkte jeg på hvor utrolig heldige vi er, som er født akkurat her, med alle de mulighetene det fører med seg.

kaffedamen

13.feb.2011 kl.09:50

Kristine/Dinosau: Hehe, ja, dårlig selbilde. Jeg syns du gjør en strålende jobb med deg selv! Babysteps is the way to go (det må jeg stadig minne meg selv på også).

Håper du har hatt en flott helg så langt, og at søndagen blir vel så bra! :)

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

36, Oslo

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur, skribent for IKS. Opptatt av helse, kosthold, trening og miljø. Har en sønn, en hund, og en plan. Og fibromyalgi. Dersom du ønsker å bruke tekstene/bildene mine, ta kontakt: hege@kaffedamen.no

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits