Bilder fra nytt hjem

Nå er vi på plass i det nye huset, og både tobeinte og firbeinte begynner å finne seg godt til rette. Foreløpig lever vi provisorisk, uten sofa og hvitevarer (fordi hun som skulle selge meg det bestemte seg for å fortsette å ta i mot bud fra andre etter at hun hadde lovet meg tingene...), men det ordner seg etter hvert. Jeg har tross alt det mest nødvendige.


Nødvendigheter. Foto: Hege Slåttum

Det var iskaldt i huset da vi kom hit, men nå har jeg fyrt i peisen siden i går morges, og det er jevn, god varme i hele huset. Det er annerledes, men hyggelig, å starte dagen med å fyre opp for å få varmen i seg. Det blir litt hyttefølelse av det.


Foto: Hege Slåttum

Kattene har begynt å venne seg til hverandre, og selv om Kitty syns at Dylan er både barnslig og voldsom til tider virker det som hun tolererer at de deler rom. De har tilgang til hele huset, men ingen av dem er sikre på at Toyah er vennlig ennå, så de holder seg mest i andre etasje. Toyah får bare være nede i første.


Kitty. Foto: Hege Slåttum


Dylan. Foto: Hege Slåttum


Rosa katterom. Foto: Hege Slåttum

Utsikten fra kjøkkenet er det ingenting å si på.


Foto: Hege Slåttum

Siden det var strålende vær i dag valgte jeg å være ute en del, i stedet for å bare holde på med utpakking og rydding. Jeg tok med junior og Toyah. Flere bilder fra turen på Flickr.


Foto: Hege Slåttum

Her bor vi!
7 kommentarer

Inamilli

28.feb.2011 kl.20:32

Kattene må ha det fantastisk! :) Flott utsikt også :)

Reidun Signe

28.feb.2011 kl.20:42

Så mange fine bilder. :-) Det er leit når man ikke kan stole på folk, men det ordner seg helt sikkert for deg etter hvert. Det er veldig kos med vedfyring. :-)

kaffedamen

28.feb.2011 kl.20:51

Inamilli: De ser ut til å trives. :)

Kristine/Dinosau

28.feb.2011 kl.21:01

WOW!!! Så idyllisk! Og fantastisk katterom til nydelige katter! Og utsikten??? Her kommer dere til å trives!!!

Ang. hvitevarer etc. ARGH! Er det mulig?

kaffedamen

28.feb.2011 kl.21:03

Reidun Signe: Takk. :) Ja, det ordner seg nok. De nye huseierne er i hvert fall veldig hyggelige, men de kjente jeg jo fra før. Det er litt annerledes tilstander ute på bygda, tenker jeg. Vedfyring er kos, og det gir en bedre varme, syns jeg. :)

kaffedamen

28.feb.2011 kl.21:09

Kristine/Dinosau: Vi trives allerede! (Pappa bodde her for noen år siden, så det visste jeg egentlig.)

Ja, ikke sant? Har man sagt ja til et bud får man holde seg til det! Men det dukker vel opp noe annet snart. Komfyr kommer jeg uansett til å kjøpe ny, og sannsynligvis kjøleskap også. Inntil videre funker det å spise middag og vaske klær hos pappa, og bruke den ene yttergangen (med skap) som "kjøleskap". ;)

Pjuski

28.feb.2011 kl.21:30

Dette blir overgang fra storbyen ja! Synes også det er herlig at man har utsikt til noe som ikke støyer sånn, men at man kan få ro av å se ut. Må være godt å ha så mye liv i huset, ser ut som kattene har det fint!

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

36, Gjøvik

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur, skribent for IKS. Opptatt av helse, kosthold, trening og miljø. Har en sønn, en hund, og en plan. Og fibromyalgi. Dersom du ønsker å bruke tekstene/bildene mine, ta kontakt: hege@kaffedamen.no

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits