Normalisering

pink magnolia
Snart vår! Foto: Muffet

Det har jammen gått to uker siden vi kjørte flyttelasset fra Oslo! Det betyr kanskje at det er på tide at alt normaliserer seg igjen? Både kropp og hode lengter etter det i hvert fall. Foreløpig er det en del esker igjen å pakke opp, men jeg har fått meg en lesekrok og orden på kjøkkenet. Junior har startet på den nye skolen, og Kitty har, som dere vet, fått kattunger. Dylan har begynt å utforske utendørs, og Toyah har lært at det ikke er lurt å være altfor nærgående når han kommer inn igjen. En smekk på nesa med klør er effektivt.

I dag har jeg hjemmekontor, og skal redigere adresselister i excel. Det høres kanskje ikke kjempegøy ut (det er det ikke heller), men jeg ser faktisk litt fram til å bare sitte konsentrert med det i noen timer. Det er på én måte hvile for hjernen, uten at jeg kan forklare hvorfor. De siste to timene av arbeidsdagen, etter at junior har kommet hjem fra skolen, har jeg tenkt å bruke på lesing. Det er fint å bli "tvunget" til å lese når man ikke helt finner roen til det av seg selv.

Nå er det på tide å ta på jobbklær og sminke (ja, selv om jeg har hjemmekontor), og komme i gang med adresselistene. Ha en flott dag!

6 kommentarer

Georgine

09.mar.2011 kl.09:01

Lykke til med utpakkingen. Har nettopp flyttet selv så vet hvordan det er. Tar tid å komme i orden, men på en annen side når man har fått flyttelasset i hus så er jo det værste gjort. Ha en fin onsdag.

Kristine/Dinosau

09.mar.2011 kl.14:30

Synes det høres som om du har kommet veldig godt i orden på bare et par uker, jeg!! Det tar helt sikkert litt lenger tid å finne "roen". Men det kommer. Jeg brukte lang tid på å "bo meg inn" da vi flyttet, men sånn er det vel, når man i utgangspunktet ikke liker forandring og alt (inkludert matbutikk) er nytt på en gang.

Høres SÅ koselig ut med lesekrok og masse dyr. Please send me a mini-Kitty?

Haha. Jeg vurderte å droppe sminken i morges, for jeg jobber også hjemmefra i dag. Men klinte på meg litt likevel. En av mine regler for å føle meg vel... :o)

Marthe

10.mar.2011 kl.00:38

SÅ godt at du har kommet deg inn i nytt hus og at det har gått så fort, og du har flyttet til Gjøvik? :-)) Håper du hadde den god dag!

kaffedamen

10.mar.2011 kl.07:57

Georgine: Takk, lykke til med å komme på plass i ny leilighet! Enig, når flyttelasset er kjørt (og nøklene overlevert), er det verste gjort. Da kan man konsentrere seg om det nye hjemmet, føler jeg. God torsdag! :)

kaffedamen

10.mar.2011 kl.08:02

Kristine/Dinosau: Ja, kanskje jeg stiller for høye krav til meg seg (fryktelig overraskende i så fall :p)? Jeg vil jo helst ha alt på plass STRAKS, men du har rett, det er mange forandringer på én gang.

Hehe, du kan komme og hente en mini-Kitty om 3 måneder. ;) Jeg tror vi beholder den ene selv, og at den andre får flytte til et annet hjem.

Ja, jeg føler meg også bedre når jeg er sminket og påkledd, og jobber mer effektivt. Det funker liksom ikke å jobbe for fullt i pysjen. Arbeidsdagen må starte med de samme rutinene uansett om jeg skal jobbe hjemmefra eller på kontoret, men jeg har jo bedre tid når jeg har hjemmekontor. Slipper 3 timer reisetid. ;)

kaffedamen

10.mar.2011 kl.08:20

Marthe: Takk, det er kjempegodt å ha kommet inn i nytt hjem og i nytt miljø. :) Jeg bor i Snertingdal, hvis du vet hvor det er? :)

Ønsker deg en strålende torsdag!

Skriv en ny kommentar

kaffedamen

kaffedamen

36, Gjøvik

Student på Norges Idrettshøyskole, jobber deltid med litteratur, skribent for IKS. Opptatt av helse, kosthold, trening og miljø. Har en sønn, en hund, to katter, og en plan. Og fibromyalgi. Dersom du ønsker å bruke tekstene/bildene mine, ta kontakt: hege@kaffedamen.no

bloglovin

By: TwitterButtons.com
By TwitterButtons.com

Kategorier

Arkiv

hits